STICHTING AMBULANCE WENS

De Stichting Ambulance Wens vervult – GRATIS –  een laatste wens van mensen die een terminale ziekte hebben en in een laatste levensfase verkeren.

Er zijn nog teveel mensen die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten.. o.a. doordat ze een bepaalde wens niet kunnen realiseren doordat men niet langer mobiel is en van liggend vervoer en medische begeleiding afhankelijk zijn.

Kees Veldboer – oprichter van de Stichting – maakte tijdens zijn werk als ambulancechauffeur, een laatste wens mogelijk van een- inmiddels overleden- voormalig zeeman. Deze man wilde nog zo graag één keer op een schip varen. Dit werd mogelijk gemaakt en zo was dit het begin van de oprichting van de Stichting.

Inmiddels zijn er 6 ambulances die elke dag rijden om heel veel wensen mogelijk te maken.

In droompark Beekbergen is ons Jan Bos huis, volledig aangepast en waar mensen drie dagen/twee nachten kunnen verblijven. Uiteraard met volledige begeleiding van chauffeur/verpleegkundige

IMG_0599IMG_0595

De Stichting bestaat door giften, donaties, sponsoring e.a.

De chauffeurs/begeleiders zijn vrijwilligers, maar allen wel professioneel werkzaam of werkzaam geweest als chauffeur/verpleegkundige.

De missie van de Stichting: levenskwaliteit toevoegen aan die laatste periode, zodat een klein deel van de ellende even opzij gezet kan worden.

Voor meer informatie over de Stichting en verhalen van wensen: www.ambulancewens.nl

cropped-FB_IMG_1432887467927-13.jpgcropped-wens-concert.jpg