WIE ZIJN WIJ?

 Wij – Richard Zweers en Coby Haas – hebben elkaar 5 jaar geleden ontmoet omdat we allebei de zelfde passie hebben en dat is Spinning®.

CIMG4106CIMG4098

Coby is vrijwilligster bij Stichting Ambulance Wens. Ze wilde graag een Spinning Marathon organiseren voor de Ambulance Wens in Rhoon en zo werd Richard gevraagd om zijn Spinning Fietsen beschikbaar te stellen en een uur te presenten op het podium.

Richard was meteen onder de indruk van de stichting en zo hebben Coby en Richard besloten dat ze elk jaar iets willen gaan doen voor de Stichting.

Sporten met je hart was daarvan het resultaat.

Coby heeft al veel Marathons gelopen en dit veel al voor een goed doel. Richard is diverse malen gevraagd om les te geven tijdens een Spinning Marathon voor diverse goede doelen. 

Na 2 Spinningmarathons te hebben georganiseerd voor de Stichting Ambulance Wens zijn we 2 jaar achter elkaar naar Slovenië gegaan om daar de fietsend de bergen te trotseren voor het goede doel.

2015 wilden wij het dichterbij huis zoeken en is het vertrek vanuit Droompark Beekbergen een feit. In Droompark Beekbergen is het “Jan Bos huis” gevestigd, de vakantie bungalow van de Stichting Ambulance Wens, daar waar ‘patiënt’ met naaste/familie 3 dagen kan verblijven. Dit was een groot succes, daarom gaan we het nog een keer organiseren!

Wij hopen op jullie steun voor deze Stichting en deelname aan de mooie fietstochten en zien jullie graag 17 september 2016!

voor informatie / aanmelden kunt u terecht bij:

Coby Haas
cobyhaas@hetnet.nl
tel. 06 44 18 02 29

Richard Zweers
info@multioffer.nl
tel. 06 22 59 52 59

Behalve fietsers zijn natuurlijk vrijwilligers van harte welkom om ons te helpen met verzorging/begeleiding tijdens de fiets toertocht.